Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Marzec 04, 2021, 08:06:55 am
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Forum o kredytach i pożyczkach pozabankowych bez bik
»
Kredyty hipoteczne forum
»
Kredyty konsolidacyjne forum
»
RANKING KREDYTÓW KONSOLIDACYJNYCH
RANKING KREDYTÓW KONSOLIDACYJNYCH
5
2
Currently:
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
Autor
Wątek: RANKING KREDYTÓW KONSOLIDACYJNYCH (Przeczytany 36202 razy)
oszczędny
Newbie
Forum o kredytach hipotecznych i pożyczkach pozabankowych
Odp: RANKING KREDYTÓW KONSOLIDACYJNYCH
«
Odpowiedź #15 dnia:
Lipiec 12, 2016, 10:16:51 am »
Bardzo lubię rankingi, zarówno jeśli chodzi o znalezienie konta osobistego jak i kredytu hipotecznego korzystałem i się sprawdzało. Nie twierdzę, że samymi rankingami należy się kierować ale na pewno da się dzięki nim zaoszczędzić bardzo dużo czasu i stresu, no chyba, że komuś nie zależy na kosztach i bierze pierwszą lepszą ofertę kredytu.
zdzich
Newbie
«
Odpowiedź #16 dnia:
Lipiec 20, 2016, 02:13:05 pm »
Z tego co rozmawiam ze znajomymi i na własnym przykładzie też mogę powiedzieć, że takie rankingi są bardzo przydatne, większość osób się nimi sugeruje i chwalą sobie późniejsze wybory. Dla mnie, osobiście bardzo ważnym źródłem informacji są też opinie i artykuły na blogach i forach ale wiadomo, że żeby tyle informacji ogarnąć to trzeba mieć troszkę czasu. Rankingi to już w zasadzie gotowce.
«
Odpowiedź #16 dnia:
Lipiec 20, 2016, 02:13:05 pm »
mickiewicz
Newbie
«
Odpowiedź #17 dnia:
Lipiec 21, 2016, 02:24:58 pm »
Też jestem zdania, że warto jest się rozeznać w różnych ofertach a skoro powstają strony z rankingami czy kalkulatorami kredytowymi to widocznie jest na nie zapotrzebowanie i służą dobrej sprawie. Nie każdy z wykształcenia jest bankierem i mając nawet jakieś procenty i liczbowe dane mało kto jest w stanie powiedzieć który kredyt jest lepszy a który gorszy.
ewela
Newbie
«
Odpowiedź #18 dnia:
Lipiec 27, 2016, 01:37:27 pm »
Właśnie na podstawie rankingu składałam kiedyś wnioski o przyznanie kredytu konsolidacyjnego. Powiem szczerze, że w dużej mierze przesłane oferty potwierdziły wyliczenia, oczywiście w rankingu nie mamy podanych wszystkich danych i dokładnych kosztów ale mniej więcej pokazuje nam jak wygląda rynek finansowy i które oferty są warte uwagi. Moim zdaniem warto z nich korzystać.
gien0
Newbie
«
Odpowiedź #19 dnia:
Lipiec 28, 2016, 03:28:59 pm »
Jak na razie nie korzystałem z takich rankingów ale chyba będę musiał bo mam wziąć kredyt i szczerze to nie wiem od czego zacząć......może najpierw właśnie porównam sobie różne oferty banków, coś czuję, że taki ranking będzie dla mnie jak drogowskaz bo jestem kompletnie zielony w tych sprawach......
«
Odpowiedź #19 dnia:
Lipiec 28, 2016, 03:28:59 pm »
Umino
Jr. Member
«
Odpowiedź #20 dnia:
Sierpień 04, 2016, 05:01:28 pm »
Różne są zdania na temat czy powinno się korzystać z rankingów kredytowych . Jedni są zwolennikami inny nie .
Wiadomo każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania w tym temacie . Ja jednak jestem za korzystaniem z rankingów . Uważam , że są one bardzo pomocne . Korzystam z nich zawsze jeśli mam wybrać jakiś kredyt . Wiadomo ,że nie sugeruje się tylko i wyłącznie takim rankingiem . Ale stanowi to jakiś element w podjęciu decyzji co do kredytu jaki wybrać . Dotyczy to kredytu konsolidacyjnego ale także każdego innego .
Kristal
Jr. Member
«
Odpowiedź #21 dnia:
Sierpień 07, 2016, 02:43:05 pm »
A ja jestem jak najbardziej też na TAK za korzystaniem z takich rankingów !
Tylko ważne jest aby sprawdzać czy ranking jest aktualny z bieżącego roku bo w internecie jest dużo rankingów i są one także z poprzednich lat . A chyba jak bierzemy jakiś kredyt to interesuje nas aktualne oferty
Mi w wielu sytuacjach taki ranking pomógł podjąć decyzje w wyborze kredytu .
Amy
Jr. Member
«
Odpowiedź #22 dnia:
Sierpień 10, 2016, 02:48:40 pm »
Ja tam korzystam z rankingów . Sprawdzam je jak szukam jakiegoś kredytu . Oczywiście nie sugeruje się tylko i wyłącznie rankingiem ale nie ukrywam , że jest bardzo pomocny w podjęciu decyzji i wybraniu jakiegoś dobrego kredytu . Na ogół szukam w internecie stron gdzie znajduję się taki ranking . Nie trudno znaleźć takie strony .
Widzę , że tu na forum też już są podane linki do takich rankingów
pala
Newbie
«
Odpowiedź #23 dnia:
Wrzesień 04, 2016, 05:00:03 pm »
Każdy ma swoje zdanie, jak komuś pasuje to korzysta z rankingu, inni wolą opinie, artykuły, polecenia znajomych a jeszcze inni po prostu maszerują do banku i składają wniosek więc każdy robi jak mu wygodnie. Ja tam żadnej możliwości nie odrzucam i jestem zdania, że jeśli tylko coś jest w stanie dać nam choć trochę wiedzy to czemu by z tego nie korzystać.
«
Odpowiedź #23 dnia:
Wrzesień 04, 2016, 05:00:03 pm »
mariat
Newbie
«
Odpowiedź #24 dnia:
Wrzesień 12, 2016, 02:10:05 pm »
Poszukuje dobrego kredytu konsolidacyjnego i rankingi powiem szczerze odbieram średnio, bardziej przekonują mnie opinie ludzi, którzy z takich produktów korzystają bądź korzystali. Lubię mieć konkretne dane przedstawione w liczbach dlatego obliczam sobie raty w kalkulatorze kredytowym. Ale oczywiście swojego zdania nie narzucam.
anna.zieba95
Newbie
«
Odpowiedź #25 dnia:
Wrzesień 12, 2016, 04:41:57 pm »
najlepiej skontaktować się z doradcą finansowym, który doskonale zna się na rynku !
Zapraszam do kontaktu!!
Anna Zięba , 785-948-288
siwa
Newbie
«
Odpowiedź #26 dnia:
Wrzesień 16, 2016, 03:05:06 pm »
Korzystałam z usług doradcy finansowego przy wyborze kredytu jak i przy całej procedurze kredytowej, można powiedzieć, że przeprowadził mnie przez cały proces od początku do końca. Zyskałam wiele wsparcia, wiedzy, cennych porad i przede wszystkim czasu. Ogólnie wydaje mi się, że było i jest nadal łatwiej dzięki jego pomocy, także polecam.
Wabik
Newbie
«
Odpowiedź #27 dnia:
Wrzesień 27, 2016, 09:12:33 am »
Mam kredyt konsolidacyjny i całkiem nieźle wyszedłem na tym, że się w ogóle na niego zdecydowałem. Jak pojawiają Wam się jakiekolwiek problemy w płynności finansowej, co może nastąpić z różnych przyczyn i nie możecie wydolić na raty kredytów to jak najszybciej szukajcie rozwiązania. nie koniecznie wskazuje na konsolidację ale nie zwlekajcie w czasie.
kinia
Newbie
«
Odpowiedź #28 dnia:
Wrzesień 27, 2016, 03:06:32 pm »
Ja korzystałam z rankingu ale nadal nie jestem pewna na który bank się zdecydować choć oczywiście swojego faworyta generalnie mam i ranking w zasadzie to potwierdził. Pewnie powinnam się zdecydować ale wolę dłużej poszukać żeby nie przeoczyć lepszej oferty i później nie żałować, pewnie jak większość kredytobiorców.
«
Odpowiedź #28 dnia:
Wrzesień 27, 2016, 03:06:32 pm »
ludmila
Newbie
«
Odpowiedź #29 dnia:
Wrzesień 28, 2016, 11:03:32 am »
Sprawdzałam ten ranking ale mimo wszystko zastanawiam się nad skorzystaniem z pośrednika finansowego. Chodzi nawet nie tylko o sam wybór banku do konsolidacji ale pomoc przy całej tej procedurze, brałam już dwa kredyty i wiem, że te wszystkie dokumenty to nie łatwa sprawa, pośrednicy podobno bardzo pomagają, również przy formalnościach.
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
3
4
« poprzedni
następny »
»